Have an Query?

medicus_dental@hotmail.com

Want to Clarify?

+355 222 51 415

Shërbimet Tona

Medicus Health Center
Spitali ynë dentar në Shkodër është në dispozicionin tuaj duke qënë përherë pranë jush për një shërbim sa më profesional.
Vizita & Konsulta
Dentistri e Përgjithshme dhe Estetike
Silanim
Edondonci
Zbardhim Dhëmbësh
Paradontologji

Kush jemi ne?

6

Stafi

3

Poltrona

6

Vite Eksperiencë

60

Orët që jemi hapur gjatë javës

Klinika jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh dentare që nga nëntori i vitit 2016 në qytetin e Shkodrës, Shqipëri. Puna me cilësi, pastërti, profesionalizëm dhe garanci është një nga objektivat tona kryesore. Stafi ynë ju pret me kënaqesi nga e hëna në të premte nga ora 09:00 - 20:00 dhe të shtunën nga ora 09:00 - 12:00.

Përse ne?

Staf Profesional

Stafi ynë i kualifikuar dhe i specializuar në universitetet më të mira Shqiptare &Evropiane ju ofron një kujdes cilësor dentar.

Çmime Konkuruese

Ofrojmë për ju çmime konkurruese për një kujdes cilësor e të përkushtuar në çdo moment.

Oferta të Shumta

Tek ne do të gjeni oferta të shumta, duke ju dhënë mundësinë të merrni gjithmonë atë çka meritoni.

Shërbim Profesional

Ne u sigurojmë të gjithë pacientëve tanë shërbim të integruar dhe trajtim dentar urgjent.

Stafi Ynë

Lajmet më të Fundit

Dëshmi Suksesi

Orari i Takimeve

Sun

Pushim

Make An Appointment

Mon

09:00 AM - 20:00 PM

Make An Appointment

Tue

09:00 AM - 20:00 PM

Make An Appointment

Wed

09:00 AM - 20:00 PM

Make An Appointment

Thu

09:00 AM - 20:00 PM

Make An Appointment

Fri

09:00 AM - 20:00 PM

Make An Appointment

Sat

09:00 AM - 12:00 PM

Make An Appointment

Emergjenca

Klinika jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh dentare që nga nëntori i vitit 2016 në qytetin e Shkodrës, Shqipëri. Puna me cilësi, pastërti, profesionalizëm dhe garanci është një nga objektivat tona kryesore. Stafi ynë ju pret me kënaqesi nga e hëna në të premte nga ora 09:00 - 20:00 dhe të shtunën nga ora 09:00 - 12:00.
Call : +355 222 51 415