+355 67 587 8677
Shërbimet tona
 • {"name_al":"Vizita & Konsulta","name_en":"Visit & Consultation","name_it":" Visita & Consultazione"}

  Lexo Më Shumë
 • {"name_al":"Dentistri e P\u00ebrgjithshme dhe Estetike","name_en":"General and Aesthetic Dentistry","name_it":" Odontoiatria generale ed estetica"}

  Lexo Më Shumë
 • {"name_al":"Silanim","name_en":"Silanim","name_it":"Silanim"}

  Lexo Më Shumë
 • {"name_al":"Edondonci","name_en":"Endodoncia","name_it":"Endodonzia"}

  Lexo Më Shumë
 • {"name_al":"Zbardhim Dh\u00ebmb\u00ebsh","name_en":"Teeth Whitening","name_it":"Sbiancamento dei Denti"}

  Lexo Më Shumë
 • {"name_al":"Paradontologji","name_en":"Periodontology","name_it":"Parodontologia"}

  Lexo Më Shumë
Ekipi ynë
 • Artur Çomollari

  Stomatologji

 • Arjent Zeqiri

  Laborant Dentar

 • Brunilda Mujaj

  Stomatologji

 • Anisa Ramadani

  Stomatologji

 • Erjona Preci

  Stomatologji

 • Xheni Kraja

  Stomatologji

Orari i Takimeve

Hën

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Mar

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Mër

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Enj

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Pre

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Sht

09:00 AM - 12:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Emergjenca

Klinika jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh dentare që nga nëntori i vitit 2016 në qytetin e Shkodrës, Shqipëri. Puna me cilësi, pastërti, profesionalizëm dhe garanci është një nga objektivat tona kryesore. Stafi ynë ju pret me kënaqesi nga e hëna në të premte nga ora 09:00 - 20:00 dhe të shtunën nga ora 09:00 - 12:00.
Thirr : +355 67 587 8677