+355 67 587 8677

Shërbimet Tona

Kryefaqja>> Shërbimet Tona

{

Vizita & Konsulta

Konsultat dentare sigurojnë që ju të jeni të informuar për procedurën, duke përfshirë kostot, dhe ofron një mundësi për të bërë pyetje dhe për të parë nëse ju pëlqen dentisti.

{

Dentistri e Përgjithshme dhe Estetike

Rindërtimi i dhëmbëve të dëmtura , mbushja e tyre me material kompoziti.

{

Silanim

Vendosja e materialit mbrojtes ne siperfaqen pertypese te dhembeve per te parandaluar prishjen e tyre ne te ardhmen.

{

Edondonci

Mjekimi I rrënjës së dhëmbit dhe indeve përreth saj të demtuara nga proceset inflamatore dhe infeksioni.

{

Zbardhim Dhëmbësh

Vendosja e xhelit zbardhues në sipërfaqe të dhëmbeve dhe aktivizimi me llampe rrezatuese në disa seanca.

{

Paradontologji

Pastrim profesional i dhëmbëve nga gurëzat dhe cipat.

{

Ortopedi Dentare

Zëvendësimi funksional dhe estetik I dhëmbeve të humbur me dy metoda.

{

Ortodonci

Vendosja e aparateve fikse dhe të lëvizshme për drejtimin e dhëmbëve dhe orientimin e nofullave në varësi të gjëndjes suaj dentare.

{

Kirurgji Dentale

Kirurgjia dentare ose kirurgjia orale është një specializim mjekësor që përfshin një sërë ndërhyrjesh kirurgjikale që lidhen me zgjidhjen e patologjive të zgavrës së gojës që nuk mund të kurohen me trajtime farmaceutike ose ndërhyrje të thjeshta.

{

Implantologji

“Mbjellja e dhëmbeve” konsiston në zëvendësimin e rrënjës së dhëmbit që mungon me strukturë implanti që do sherbejë si suport për dhëmbët artificial.

Array

{"name_al":"Staf Profesional","name_en":"Professional Staff","name_it":"Personale Professionale"}

{"description_al":"Stafi yn\u00eb i kualifikuar dhe i specializuar n\u00eb universitetet m\u00eb t\u00eb mira Shqiptare &Evropiane ju ofron nj\u00eb kujdes cil\u00ebsor dentar.","description_en":"Our qualified and specialized staff in the best Albanian & European universities offers you quality dental care.","description_it":"Il nostro personale qualificato e specializzato nelle migliori universit\u00e0 albanesi ed europee ti offre cure dentistiche di qualit\u00e0."}

{"name_al":"\u00c7mime Konkuruese","name_en":"Competitive Prices","name_it":"Prezzi Competitivi"}

{"description_al":"Ofrojm\u00eb p\u00ebr ju \u00e7mime konkurruese p\u00ebr nj\u00eb kujdes cil\u00ebsor e t\u00eb p\u00ebrkushtuar n\u00eb \u00e7do moment.","description_en":"We offer you competitive prices for quality and dedicated care at every moment.","description_it":"Ti offriamo prezzi competitivi per qualit\u00e0 e assistenza dedicata in ogni momento."}

{"name_al":"Oferta t\u00eb Shumta","name_en":"Multiple Offers","name_it":"Molteplici Offerte"}

{"description_al":"Tek ne do t\u00eb gjeni oferta t\u00eb shumta, duke ju dh\u00ebn\u00eb mund\u00ebsin\u00eb t\u00eb merrni gjithmon\u00eb sh\u00ebrbimin q\u00eb meritoni.","description_en":"With us you will find numerous offers, giving you the opportunity to always get the service you deserve.","description_it":"Da noi troverai numerose offerte, dandoti la possibilit\u00e0 di avere sempre il servizio che meriti."}

{"name_al":"Sh\u00ebrbim Profesional","name_en":"Professional Service","name_it":"Servizio Professionale"}

{"description_al":"Ne u sigurojm\u00eb t\u00eb gjith\u00eb pacient\u00ebve tan\u00eb sh\u00ebrbim t\u00eb integruar dhe trajtim dentar urgjent.","description_en":"We provide all our patients with integrated service and emergency dental treatment.","description_it":"Forniamo a tutti i nostri pazienti un servizio integrato e un trattamento odontoiatrico di emergenza."}

Orari i Takimeve

Hën

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Mar

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Mër

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Enj

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Pre

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Sht

09:00 AM - 12:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Emergjenca

Klinika jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh dentare që nga nëntori i vitit 2016 në qytetin e Shkodrës, Shqipëri. Puna me cilësi, pastërti, profesionalizëm dhe garanci është një nga objektivat tona kryesore. Stafi ynë ju pret me kënaqesi nga e hëna në të premte nga ora 09:00 - 20:00 dhe të shtunën nga ora 09:00 - 12:00.
Thirr : +355 67 587 8677