+355 67 587 8677

Stafi Ynë

Kryefaqja>> Stafi Ynë

Artur Çomollari

Stomatologji

Stomatolog

Stomatologji

Çmime:

Përvoja: 15 Viti

Arjent Zeqiri

Laborant Dentar

Laborant Dentar

Laborant

Çmime:

Përvoja: 10 Viti

Brunilda  Mujaj

Stomatologji

Asistente Dentare

Stomatologji

Çmime:

Përvoja: 10 Viti

Anisa  Ramadani

Stomatologji

Asistente Dentare

Stomatologji

Çmime:

Përvoja: 10 Viti

Erjona  Preci

Stomatologji

Reception

Stomatologji

Çmime:

Përvoja: 10 Viti

Xheni  Kraja

Stomatologji

Stomatologe

Stomatologji

Çmime:

Përvoja: 10 Viti

Jasmina  Zeqiraj

Laborant Dentar

Laborante Dentare

Laborant

Çmime:

Përvoja: 10 Viti

Hysen Çela

Çmime:

Përvoja: Viti

Jetmir Sulaj

Çmime:

Përvoja: Viti

Departamentet Tona

Stomatology

Parciale (Velplast) Parciale e skeletuar metalike Parciale rezinoze Totale me rezine te thjeshte Totale me rezine Ivoclar Totale me rezine Vita Mbiproteza Proteza teleskopike

Ortopedi

Parciale (Velplast) Parciale e skeletuar metalike Parciale rezinoze Totale me rezine te thjeshte Totale me rezine Ivoclar Totale me rezine Vita Mbiproteza Proteza teleskopike

Estetike

Te gjitha sherbimbet qe kryhen ne departamentin e estetikes

Laborator

Te gjitha sherbimet qe kryhen ne laborator

Orari i Takimeve

Hën

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Mar

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Mër

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Enj

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Pre

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Sht

09:00 AM - 12:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Emergjenca

Klinika jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh dentare që nga nëntori i vitit 2016 në qytetin e Shkodrës, Shqipëri. Puna me cilësi, pastërti, profesionalizëm dhe garanci është një nga objektivat tona kryesore. Stafi ynë ju pret me kënaqesi nga e hëna në të premte nga ora 09:00 - 20:00 dhe të shtunën nga ora 09:00 - 12:00.
Thirr : +355 67 587 8677