+355 67 587 8677

Na Kontaktoni

Kryefaqja>> Na Kontaktoni

Informacion

+355 67 587 8677

medicus_dental@hotmail.com

NA TELEFONONI

+355 67 587 8677

+355 222 51 415

EMAIL

medicus_dental@hotmail.com

VENDODHJA

Rruga Qemal Draçini, tek Shatërvani (is 5 Herojt), Shkodër

Bëj një Kërkesë
Vendndodhja jonë
Rruga Qemal Draçini, tek Shatërvani (is 5 Herojt), Shkodër

Orari i Takimeve

Hën

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Mar

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Mër

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Enj

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Pre

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Sht

09:00 AM - 12:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Emergjenca

Klinika jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh dentare që nga nëntori i vitit 2016 në qytetin e Shkodrës, Shqipëri. Puna me cilësi, pastërti, profesionalizëm dhe garanci është një nga objektivat tona kryesore. Stafi ynë ju pret me kënaqesi nga e hëna në të premte nga ora 09:00 - 20:00 dhe të shtunën nga ora 09:00 - 12:00.
Thirr : +355 67 587 8677