+355 67 587 8677

Rrjetet sociale zyrtare të klinikës "Medicus"

Kryefaqja>> Blogjet>> Rrjetet sociale zyrtare të klinikës "Medicus"

Rrjetet sociale zyrtare të klinikës "Medicus"

  • Dr. Artur Çomollari
  • 20 Sep 2021
  • 0

Subscribe në kanalin tonë në Youtube duke klikuar në këtë link 

Follow faqen tonë në Facebook duke klikuar në këtë link

Follow faqen tonë në Instagram duke klikuar në këtë link 


Komentet (0)
  • S’u gjetën komente!!!
Lëreni një përgjigje

Duhet të jeni të regjistruar dhe të keni hyrë në llogarinë tuaj për të lënë një koment

Hyni

Orari i Takimeve

Hën

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Mar

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Mër

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Enj

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Pre

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Sht

09:00 AM - 12:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Emergjenca

Klinika jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh dentare që nga nëntori i vitit 2016 në qytetin e Shkodrës, Shqipëri. Puna me cilësi, pastërti, profesionalizëm dhe garanci është një nga objektivat tona kryesore. Stafi ynë ju pret me kënaqesi nga e hëna në të premte nga ora 09:00 - 20:00 dhe të shtunën nga ora 09:00 - 12:00.
Thirr : +355 67 587 8677