+355 67 587 8677

RRETH NESH

Kryefaqja>> RRETH NESH

Mirësevini në Medicus Dental !!

Klinika jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh dentare që nga nëntori i vitit 2016 në qytetin e Shkodrës, Shqipëri. Puna me cilësi, pastërti, profesionalizëm dhe garanci është një nga objektivat tona kryesore. Stafi ynë ju pret me kënaqesi nga e hëna në të premte nga ora 09:00 - 20:00 dhe të shtunën nga ora 09:00 - 12:00

Kush jemi ne?

10

Stafi Ynë

3

Poltronë

15

Year of Experience

60

Orët që jemi hapur gjatë javës

MISIONI YNË

Medicus Health Center is a modern dental clinic specializing in advanced diagnostics and treating dental and oral disorders. It is also one of the most reliable brands in the dental sector with its innovative solutions, unique surface design, and high-quality implants. We offer comprehensive services from all fields of dentistry. In addition to high-end dental equipment, all services are provided in a comfortable and luxurious environment. New patients are welcomed with a complimentary oral health consultation.

VIZIONI YNË

Ne besojmë në rëndësinë e kujdesit dhe edukimit parandalues dhe mirëpresim pacientët e rinj me një konsultë falas për shëndetin oral. Ekipi ynë i përkushtuar i profesionistëve është i apasionuar pas promovimit të shëndetit oral dhe ofrimit të planeve të trajtimit të personalizuara të përshtatura për nevojat unike të çdo pacienti. Në Qendrën Shëndetësore Medicus, ne udhëhiqemi nga përsosmëria, dhembshuria dhe përmirësimi i vazhdueshëm. Nëpërmjet angazhimit tonë ndaj kujdesit të jashtëzakonshëm dentar, ne synojmë të përmirësojmë jetën e pacientëve tanë dhe të kontribuojmë në mirëqenien e tyre të përgjithshme.

Stafi Ynë

Artur Çomollari

Stomatologji

Stomatolog

Stomatologji

Çmime:

Përvoja: 15 Viti

Arjent Zeqiri

Laborant Dentar

Laborant Dentar

Laborant

Çmime:

Përvoja: 10 Viti

Brunilda  Mujaj

Stomatologji

Asistente Dentare

Stomatologji

Çmime:

Përvoja: 10 Viti

Dëshmi Suksesi

Orari i Takimeve

Hën

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Mar

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Mër

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Enj

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Pre

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Sht

09:00 AM - 12:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Emergjenca

Klinika jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh dentare që nga nëntori i vitit 2016 në qytetin e Shkodrës, Shqipëri. Puna me cilësi, pastërti, profesionalizëm dhe garanci është një nga objektivat tona kryesore. Stafi ynë ju pret me kënaqesi nga e hëna në të premte nga ora 09:00 - 20:00 dhe të shtunën nga ora 09:00 - 12:00.
Thirr : +355 67 587 8677