Keni një pyetje?

medicus_dental@hotmail.com

Dëshironi të kuptoni më mirë?

+355 67 587 8677

Shërbimet Tona

Medicus Health Center
Spitali ynë dentar në Shkodër është në dispozicionin tuaj duke qënë përherë pranë jush për një shërbim sa më profesional.
Vizita & Konsulta
Dentistri e Përgjithshme dhe Estetike
Silanim
Edondonci
Zbardhim Dhëmbësh
Paradontologji

Kush jemi ne?

6

Stafi

3

Poltrona

15

Vite Eksperiencë

60

Orët që jemi hapur gjatë javës

Medicus Health Center është një klinikë dentare profesionale me një gamë të gjerë shërbimesh në Shkodër, Shqipëri. Ne ofrojmë punë me cilësi të lartë, pastërti dhe garanci për kënaqësinë e pacientëve tanë. Vizitoni klinikën tonë nga e hëna në të premte nga ora 09:00 - 20:00 dhe të shtunën nga ora 09:00 - 12:00. Rezervoni një konsultë sot për dhëmbë të shëndetshëm dhe të bukur.

Përse Ne?

Staf Profesional

Stafi ynë i kualifikuar dhe i specializuar në universitetet më të mira Shqiptare &Evropiane ju ofron një kujdes cilësor dentar.

Çmime Konkuruese

Ofrojmë për ju çmime konkurruese për një kujdes cilësor e të përkushtuar në çdo moment.

Oferta të Shumta

Tek ne do të gjeni oferta të shumta, duke ju dhënë mundësinë të merrni gjithmonë shërbimin që meritoni.

Shërbim Profesional

Ne u sigurojmë të gjithë pacientëve tanë shërbim të integruar dhe trajtim dentar urgjent.

Stafi Ynë

Lajmet më të Fundit

Dëshmi Suksesi

Orari i Takimeve

Hën

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Mar

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Mër

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Enj

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Pre

09:00 AM - 20:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Sht

09:00 AM - 12:00 PM

Bëni një ndërhyrje

Emergjenca

Klinika jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh dentare që nga nëntori i vitit 2016 në qytetin e Shkodrës, Shqipëri. Puna me cilësi, pastërti, profesionalizëm dhe garanci është një nga objektivat tona kryesore. Stafi ynë ju pret me kënaqesi nga e hëna në të premte nga ora 09:00 - 20:00 dhe të shtunën nga ora 09:00 - 12:00.
Thirr : +355 67 587 8677